Over ons

!!!Nail & Body Fashion heeft er een nieuwe praktijk bij!!!

Voetpraktijk Ilona

Vlezenbeek 

De gespecialiseerd voetverzorger staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne. De gespecialiseerd voetverzorger maakt komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen.
De nadruk ligt bij de gespecialiseerde voetverzorging op: 

Preventief: het voorkomen van voetaandoeningen - Curatief: het niet-invasief behandelen van nagel - en huidaandoeningen van de voet - adviserend: betreffende optimale hygiëne en voetcomfort.

Nail & Body Fashion biedt een totaalconcept aan van beauty, well being tot slimming. We maken gebruik van verzorgingsproducten om een natuurlijke schoonheid en vitale energie te realiseren, door een uniek concept gebaseerd op "schoonheid is gezondheid zichtbaar maken".

Onze aanpak zorgt voor een synergie: schoonheid van binnenuit door hoogwaardige voedingssuppletie en schoonheid van buiten uit door gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten voor gelaat- en lichaamsverzorging.

Als afslankconsulent krijgen klanten advies over de verandering van hun levensstijl met als doel op gezonde wijze gewicht te verliezen. 

Binnen de 2 doeltreffende  gebruiksmethodes van LignaVita kan men ook begeleid worden in een eenvoudig eiwitdieet.

Onze make-up (natuurlijk en permanent) zorgen voor de ultieme stijlvolle afwerking.

Handen en nagels zoals niemand anders ze heeft. Onze innovatieve hand- en nagelproducten van resulteren in flexibele, dunne, veerkrachtige nagels die bestendig zijn tegen scheurtjes. Voor onze soft light gel nagels en handen  gebruiken we de produkten van L&G, Abalico, Ibd , Nail selection, Cnd e.a .

Het aanbod van Nail & Body Fashion is voor iedereen die met natuurlijke kwaliteitsproducten en technieken optimaal jong en energiek wil blijven.

U kan bij ons ook terecht voor een Gespecialiseerde voetverzorging, waarbij U de gebruikelijke ziekenfonds kaart kan laten invullen.

Nieuwe vestiging:

  • Voetpraktijk Ilona - Schaliestraat 21   1602 Vlezenbeek
  • Afspraak : 0479/935727 enkel op maandag en woensdag nm.