Over ons

Nail & Body Fashion biedt een totaalconcept aan van beauty, well being tot slimming. We maken gebruik van verzorgingsproducten om een natuurlijke schoonheid en vitale energie te realiseren, door een uniek concept gebaseerd op "schoonheid is gezondheid zichtbaar maken".

Onze aanpak zorgt voor een synergie: schoonheid van binnenuit door hoogwaardige voedingssuppletie en schoonheid van buitenuit door gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten voor gelaat- en lichaamsverzorging.

Als afslankconsulent krijgen klanten advies over de verandering van hun levensstijl met als doel op gezonde wijze gewicht te verliezen. 

Binnen de 2 doeltreffende  gebruiksmethodes van LignaVita kan men ook begeleid worden in een eenvoudig eiwitdieet.

Onze make-up (natuurlijk en permanent) zorgen voor de ultieme stijlvolle afwerking.

Handen en nagels zoals niemand anders ze heeft. Onze innovatieve hand- en nagelproducten van resulteren in flexibele, dunne, veerkrachtige nagels die bestendig zijn tegen scheurtjes. Voor onze soft light gel nagels en handen  gebruiken we de produkten van L&G, Abalico, Ibd,Nail selection,Cnd e.a .

U kan bij ons ook terecht voor een Gespecialiseerde voetverzorging, waarbij U de gebruikelijke ziekenfonds kaart kan laten invullen.

Het aanbod van Nail & Body Fashion is voor iedereen die met natuurlijke kwaliteitsproducten en technieken optimaal jong en energiek wil blijven.